Ridelejr

Kom og oplev alle tiders rideferie på Jonstrupgården: seriøs undervisning, kun en om hver hest/pony, ridehus, privat skov, spring- og dressurbane, voksen tilsyn, stævne, striglekonkurrence, bålaften, orienteringsløb med poster, terrænridning i vores egne skove omkring gården, betryggende og godkendte forhold, 35 års erfaring, ridning 2 gange dagligt, underholdning og rideteori hver aften, ingen ridning på offentlig vej, teori i ryttermærkerne som omhandler sikkerhed i omgang med heste.

På Jonstrupgården har vi ca. 60 heste opstaldet. De 24 af hestene bliver brugt til ridelejr. Når du kommer finder vi lige nøjagtig den hest der passer til dig, og så er du den eneste som må ride på den resten af ugen. Hvis du har din egen hest eller pony, er du velkommen til at tage den med, prisen er den samme.

Vi rider to gange om dagen fordelt på flere hold. Den ene gang rider vi dressur eller spring og den anden gang rider vi i skoven. Vi spiser tre gange om dagen, hvor vi sidder ved to langborde, i det der i gamle dage blev kaldt folkestuen. Det var her de ansatte karle på gården fik serveret deres mad. Vi sover på en sovesal med tilhørende badefaciliteter og rytterstue. Alt i alt er det bare rigtig sjovt og lærerigt at tage på ridelejr på Jonstrupgården, og så er der altid gang i den.

Hvis du synes at det lyder spændende så kontakt Susanne eller Gert på tlf. 46496009. Du er også meget velkommen til, at komme på besøg med din familie inden du tilmelder dig, bare ring og aftal en tid. Hvis du har lyst til at se vores rideskoleheste, så klik på ikonet "Rideskole" og derefter på "Rideskoleheste".