Hestepension

Som pensionær på Jonstrupgården har du fri adgang til alle faciliteter: Ridehaller, skov, ridebaner, springmateriel etc.
Du har mulighed for at vælge mellem selvmugning eller at vi muger for dig. Der bliver fodret tre gange om dagen med kraftfoder, og 1-2 gange med wrap. Foderblandingen er sammensat i samråd med en foderkonsulent, så den indeholder alt, hvad din hest behøver. Vi dyrker selv det meste af foderet. På den måde er vi sikret høj kvalitet.
På Jonstrupgården bliver din hest passet professionelt, og du har samtidig rig mulighed for at dyrke din sport på det plan du ønsker.På Jonstrupgården bliver din hest passet professionelt, og du har samtidig rig mulighed for at dyrke din sport på det plan du ønsker.Jonstrupgården har flere forskellige foldordninger. Der tilbydes at din hest enten kan gå på en stor fællesfold, at vi lukker den ud alene eller at du selv sørger for udlukning.
Hvis du ønsker at få undervisning er kvaliteten på Jonstrupgården meget høj. Der tilbydes både undervisning på hold og enetimer. Vores pensionærer spænder vidt fra motionsryttere, som i sær nyder godt af skoven, til konkurrenceryttere der rider på eliteniveau. Gårdens beliggenhed er i det hele taget ideel, hvadenten man er konkurrence- eller motionsrytter. Det er altid let at variere den daglige træning, og det er vigtigt lige meget hvilke ambitioner man har.

Under ikonet "Faciliteter" kan du læse lidt nærmere om, hvad Jonstrupgården tilbyder. Du kan også se under ikonet "Hvem er vi", hvor alle undervisere er præsenteret.